tisdag 11 september 2012

Fått en ny hobby

Jag ÄLSKAR att pyssla och har hittills med stickat, gjutit i betong och sytt men har nu blivit sugen på att göra egna smycken, kan ju inte vara så himla svårt kan man tycka =)

Här ser ni lite vad jag pysslade ihop idag på morgonen medan jag väntade på sotaren.

Inspirationen av Alfapetbokstäverna har jag fått av Lisa med bloggen http://kreativiteter.com/, helt underbara saker. Har ända sen jag såg inlägget tänkt göra det men ni vet hur det är, tiden räcker inte alltid till allt man vill göra...

Tänkte att halsbandet blir fint till mig men att min man oxå skulle få något och kom då på ide'n med manschettknapparna.

Snögubbarna och ringen är till salu om någon är intresserad och även halsbandet (utan kedja) om någon till ha sin bokstav runt halsen...Shoppen hittar ni här.

KRAM och ha en bra dag...





söndag 9 september 2012

Gevalia

Som jag har berättat innan så sparar jag på ALLT, man vet aldrig när man kan behöva något =) Jag dricker inte nämnvärt mycket kaffe (läs, dricker inte alls) men min man och släkt och vänner gör det och sparar Gevaliapaketen åt mig, är bra att ha.

Fick en id'e i natt när jag inte kunde sova och idag efter jobbet blev det till att testa om det funkade eller inte och det blev hyfsat, får nog funderar lite till på hur jag ska utveckla det men helt godkänt.

Min id'e var att sy ett regnskydd till cykelsadeln av ett Gevaliapaket, lite kul tycker jag själv iaf =)

Här kan ni oxå läsa om mitt cykelkorgsöverdrag, oxå bra att ha om man liksom jag är en person som cyklar i ur och skur...

KRAM alla vänner