söndag 9 september 2012

Gevalia

Som jag har berättat innan så sparar jag på ALLT, man vet aldrig när man kan behöva något =) Jag dricker inte nämnvärt mycket kaffe (läs, dricker inte alls) men min man och släkt och vänner gör det och sparar Gevaliapaketen åt mig, är bra att ha.

Fick en id'e i natt när jag inte kunde sova och idag efter jobbet blev det till att testa om det funkade eller inte och det blev hyfsat, får nog funderar lite till på hur jag ska utveckla det men helt godkänt.

Min id'e var att sy ett regnskydd till cykelsadeln av ett Gevaliapaket, lite kul tycker jag själv iaf =)

Här kan ni oxå läsa om mitt cykelkorgsöverdrag, oxå bra att ha om man liksom jag är en person som cyklar i ur och skur...

KRAM alla vänner


4 kommentarer:

 1. Bara älskart! Har bara sytt förvaringsväskor i kaffepåsar... de är så kul och tacksamma att sy i eftersom man inte behöver sicksacka kanterna.
  Spännande att se vad du ska hitta på med kottarna :)
  Kram
  Helena

  SvaraRadera
 2. Riktigt rolig ide!Jag brukar bara trä en plastpåse över sadeln, inte alls snyggt, ibland blåser den bort också. Får man sno iden? :)

  SvaraRadera
 3. Haha! Det är ju helt fantastiskt! Kul och originell återvinning. Det gillar jag! :)

  Jag önskar dig en härlig dag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Snygg återvinning! Jag har också länge tänkt att jag ska göra något schysst till cykelsadeln, detta kanske är det jag ska göra! Riktigt snyggt!

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning till mig så blir jag glad...