tisdag 17 juli 2012

Tupperware

Dagens loppisfynd gjorde jag nästan på hemmaplan, nämligen på Loppishuset i Holsbybrunn.

Jag gillar plastmuggar mm som man kan ha med på picknicken utan att vara rädd att de ska gå sönder och hittade dessa muggar med fat från Tupperware för endast 10 kr för hela 9 st, fynd kallar jag det =)

Undrar hur gamla de är, helt klart är det ju inte årets modell iaf =) Någon som vet?

KRAM alla vänner

Karoline
4 kommentarer:

 1. Oj, vad fina dom var! Jag har nog aldrig sett modellen förut. Jag har ingen aning om de är gamla eller nya, men jag skulle nog gissa att de inte är så gamla. De ser ut att vara i lite hårdare plast (den dyrare varianten av Tupperware), de gamla sakerna, typ 60-tal, brukar vara gjorda i väldigt mjuk, lite genomskinlig plast i svaga färger, på 70-talet var nästan allt brun/orange/beige-färgat.Tupperware brukar vara dyrt på loppis så jag tycker du verkligen har gjort ett jättefynd oavsett ålder!

  SvaraRadera
 2. Men hjälp, vilket fynd! De var ju alldeles underbara, både till färgen och formen.

  SvaraRadera
 3. varför har jag aldrig varit på loppishuset i holsby, det är ju bara tväsr genom skogen?!? Kanske bäst att passa på innan jag flyttar lite lägre bort! :-)
  Fynda är alltid kul!

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig blogg du har!
  Jag sålde tupperware medan jag var föräldraledig och då fanns dessa koppar som en premie för oss säljare, har ingen aning om de sedan kom tillförsäljning i Sverige. Detta var för ca 9-10 år sedan.

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning till mig så blir jag glad...