måndag 2 juli 2012

Total avkoppling

Söker Du lugn och ro? Då är Ö- stugan rätt plats för Dig. En alldeles egen ö med stuga, plats för 4 personer 25 m2. Avskilt läge. 2 rum och kokvrå, enkel möblering, gasol, dricksvatten i dunk, utedass. Möjlighet att hyra gemensam bastu.

Ja, precis så stod det i annonsen som vi fastnade för och i helgen var det dags att åka dit. Jag, mannen och två goda vänner. 

Ön ligger i Hammarsjön utanför Hultsfred och man får låna en båt för att ta sig dit, ön är inte stor men så mysigt var det. 

Vi bara hade det gott, badade, solade, åt god mat, spelade spel,rodde på sjön, drack lite vin och NJÖT av sommaren som faktiskt har kommit hit nu (iaf för tillfället....)
 
På kvällen kunde man sitta på dasset med öppen dörr och titta på fullmånen som speglade sig i vattnet, hur ofta får man möjlighet till det hemma???
 
Jag har ALLTID varit morgonpigg och denna morgon på ön var inget undantag, steg upp och gick ut vid fyra och fick sen en underbar soluppgång och en totalt spegelblank sjö, helt magiskt. Satt en stund på klippan och filosoferade innan jag gick in och kröp ner en stund till i sängen. 
 
På vägen hem grillade vi korv vid en sjö. Fanns många förbudsskyltar där. Man fick inte surfa, dyka, fiska eller ha med hund, undrar vad man fick göra egentligen? Skämt å sido, såg bara lite kul ut med alla skyltar på rad med saker på som man inte fick göra...
 
STOR KRAM alla vänner



















8 kommentarer:

  1. låter verkligen underbart... och vilka härliga bilder du bjuder på...!

    SvaraRadera
  2. Så läckert! Det ska jag komma ihåg. Förstår att det var mysigt. Önskar dig en bra sommar. Kram

    SvaraRadera
  3. Vilka vackra bilder, och nej, det är inte ofta man kan sitta på dass med dörren öppen och titta ut över sjön!

    Det låter som om ni hade en alldeles underbar övernattning där! Njutbart!

    SvaraRadera
  4. Underbara bilder... Jag älskar västkusten. Maken min gillar't inte! Tyvärr blir det aldrig att jag tar mig dit. Utedasscenariot lät underbart. Udda men underbart!:)
    Helena

    SvaraRadera
  5. Den rosa pinnstolen är ju underbar :). Vilket mysigt ställe ni hittat, precis som det ska vara när det är sommar :). Kramar Madeleine

    SvaraRadera
  6. Hej, vad kul att du tittade in till mig så jag hittade till dig, du ha en jättefin blogg kommer absolut att hitta hit ofta. HA en fin fortsatt vecka kram från Maja

    SvaraRadera
  7. Det ser helt underbart ut!
    Kram Jenny

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning till mig så blir jag glad...